Voorzitter bestuur

Anne-Marie Scholte

Anne-Marie Scholte

Over Anne-Marie Scholte

heerhugowaard@pvda.nl

Mijn naam is Anne-Marie Scholte en ik ben 64 jaar. Jarenlang ben ik actief geweest in het welzijnswerk zowel in Heerhugowaard als in Beverwijk. Mijn laatste functie was projectleider Maatjesproject in Beverwijk en dit heb ik vanaf de grond opgezet in samenwerking met de GGZ.

Politiek heb ik vanaf 1979 in Den Helder als contactvrouwen Rooie Vrouwen en in het gewest Noord-Holland Noord als gewestelijk bestuurslid gefunctioneerd. De belangrijkste reden om mij actief in te zetten was en is nog steeds verbinden.

Nu ik niet meer werk wil ik mij actief opstellen en het voorzitterschap op mij nemen met de taak: het bestuur voltallig te krijgen en van de PvdA een verbindende partij te maken in Heerhugowaard. Zeker het laatste zal niet gaan zonder uw meedenken en hulp.

Nu lopen er door omstandigheden te veel lijnen door elkaar heen. Normaliter is er een scheidingslijn tussen fractie en bestuur. Deze is nu niet aanwezig waardoor fractieleden te veel werk hebben en zich niet alleen concentreren op het fractiewerk maar ook bestuurlijk diverse taken op zich nemen. Mijn bedoeling is om samen met de leden weer een actieve afdeling te maken.

Hebt u vragen of ideeën dan sta ik daar open voor en ik hoop dat ik u binnenkort mag begroeten op een bijeenkomst.