9 maart 2014, Heerhugowaard | Heerhugowaard

Culinaire dialoog met Ahmed Marcouch

De PvdA Heerhugowaard organiseert aanstaande zondag een ‘’culinaire’’ dialoog met de Turkse en Marokkaanse moskeebesturen. Ahmed Marcouch, Tweede Kamerlid voor de PvdA, is deze middag ook aanwezig.

 

Marcouch trekt regelmatig aandacht met zijn uitspraken. Zo vindt hij dat baliewerk op het politiebureau niet door politieagenten gedaan moet worden maar door goed getrainde medewerkers. Op die manier komen er meer agenten op straat en dus in de wijken. Iets waar de PvdA Heerhugowaard zich hard voor maakt in de verkiezingscampagne. “De PvdA vindt een veilige wijk uitermate belangrijk. We willen dat mensen langer thuis blijven wonen en ook zorg in de wijk krijgen. Daarom is een aanspreekpunt in de vorm van een wijkagent in elke wijk ook één van onze wensen” zegt de Heerhugowaardse PvdA lijsttrekker Stefan Brau. Ook Statenlid Adnan Tekin zal aanwezig zijn bij dit Turks/Marokkaanse evenement.

 

Op de kandidatenlijst van de PvdA Heerhugowaard staan meerdere kandidaat-raadsleden die in een ander land dan Nederland geboren zijn. Metin Kadioglu is in Turkije geboren en Rkia Fattah heeft haar wortels in Marokko. Zij zetten zich in voor een partij die zorgt voor kansen voor iedereen en geen beleid maakt voor de happy few. Daarom is het belangrijk dat de PvdA ook in Heerhugowaard groot wordt en blijft. Zodra de gemeenteraad in het politieke spectrum naar rechts opschuift zal de tweedeling tussen arm en rijk en kansvol en kansarm toenemen. De culinaire dialoog wordt gehouden in de Moskee in Heerhugowaard.